• Ηράκλειο Κρήτης
  • 6988604144

κατάλογοςedward-logo155466223655e18a85a780ef0f7b24fa7_XLlogotommy-hilfiger-logomemos

Ήταν ολα υπέροχα!!!! Ο κόσμος το διασκέδασε πολυ!!! Υπέρ ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας στο γαμο μας..!!!
Ρενάτα Κουρκουνάκη
Το λατρεψαμε όλοι ...ήταν απολαυση για μασ να βλέπουμε μικρούς και μεγαλουσ να το διασκεδαζουν τοσο πολυ βγάζοντας φωτογραφίες ....εδωσε την τέλεια πινελιά στον γάμο μας και την βάφτιση της κόρης μας ... Δημιουργισαμε το τελειο ευχολογιο αποτυπωνοντασ τισ ομορφεσ στιγμεσ χαρασ των καλεσμενων μασ ....Γελασαμε πολύ και γελάμε ακόμη !!!!! Ευχαριστούμε photo booth !!!!!!
Mairh Boumaki
Ήταν υπέροχο να βλέπεις τους καλεσμένους σου, να κάνουν σαν παιδιά, μπροστά στο photo booth!!! Ηταν μια πολύ ευχάριστη νότα στο γάμο μας! Το λατρέψαμε!! Σας ευχαριστούμε πολύ για την ξεχωριστή αυτή νότα στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής μας!!! Μιχάλης & Γωγώ!!
Michalis Theodorakis
Michalis Theodorakis
Ήταν όλα υπέροχα και μαγευτικά  στον γάμο μας και στην βάφτιση της ζουζούνας μας.  Κάθε φορά που τα βλέπουμε είναι σα να τα ζούμε πάλι από την αρχή. 1000 Μπράβο!!!!!!
Αγγελική Παπαδόπουλου
Αγγελική Παπαδόπουλου
Μία ομάδα πραγματικά τέλεια...  Η συνεργασία άψογη και η δουλειά φανταστική... ένα αποτέλεσμα παραμυθένιο...  Σας Ευχαριστώ πολύ....
Βασίλης Παπαγεωργίου
Βασίλης Παπαγεωργίου
Δεν φανταστηκαμε ποτε,οτι θα μπορουσε να υπαρξει τοσο εκπληκτικο αποτελεσμα! Σας ευχαριστουμε πολυ για την εξαιρετικη συνεργασια μας και την αψογη δουλεια σας!
 
Θεόφιλος Μπιλάνης
Θεόφιλος Μπιλάνης

Μας εμπιστεύτηκαν