• Ηράκλειο Κρήτης
  • 6988604144

Συχνές Ερωτήσεις

τι ειναι

Πρόκειται για ένα φορητό στούντιο φωτογραφίας που χρησιμοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας και της ψηφιακής φωτογραφίας για να φωτογραφίσει και να εκτυπώσει ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

πως ξεκινησε σαν ιδεα

H ιδέα ξεκίνησε το 1920 με τον πρώτο φωτογραφικό θάλαμο που καταγράφηκε στην ιστορία, ο οποίος ήρθε να δώσει τη θέση του στο photobooth , πρόκειται για ένα σύγχρονο φωτογραφικό θάλαμο με πολλαπλές δυνατότητες. Εσείς απλά βάλτε τη φαντασία σας και αφήστε σε μας τα υπόλοιπα.

Σε ποίες περιστασεις χρησιμοποιειται το photobooth

σε ΟΛΕΣ! Παντρεύεστε? Γιορτάζετε? Διοργανώνετε κάποια εκδήλωση για τους πελάτες της εταιρίας σας?το Photo Booth πραγματικά θα κλέψει την παράσταση! Οι καλεσμένοι σας απλά παίρνουν τις πόζες που θέλουν μπροστά στο φακό του και αποκτούν άμεσα ένα μοναδικό φωτογραφικό αναμνηστικό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ?

Είναι μία άκρως πρωτότυπη και φαντασμαγορική ιδέα είναι «κάτι το διαφορετικό», όλοι οι καλεσμένοι θα το διασκεδάσουν και θα το ευχαριστηθούν μέχρι τέλους. Είναι αναμνηστικό από το γάμο σας για τον καλεσμένο ο οποίος θέλει να θυμάται με κάτι εύθυμο εκείνη την ημέρα. Η φωτογραφία στέλνεται αμέσως σε email, facebook, twitter και γίνεται το απόλυτα διασκεδαστικό «gadget» του γάμου σας. Όλοι οι καλεσμένοι πέρνουν τη φωτογραφία τους!!!!

Κανει το photobooth για εταιρικα event?

To photobooth είναι η καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαφήμιση της εταιρίας σας λόγω ότι όλοι οι καλεσμένοι θα βγάλουν φωτογραφία με το λογότυπο σας και άμεσα θα ανέβει στο facebook/twitter για αυτούς και στη facebook σελίδα για εσάς. Έτσι επιτυγχάνεται μία τεράστια και αποτελεσματική διαφήμιση μέσω των social media με πολύ μικρό κόστος για εσάς.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ?

Βεβαίως το photobooth μπορεί να «ντυθεί» με το λογότυπο της δικιάς σας εταιρίας. Έτσι ώστε η διαφήμιση να είναι πολύ εντυπωσιακή!

εχεις καποια απορια? ρωτησε μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ηράκλειο Κρήτης
Call: 6988604140 E-mail: info@cretephotobooth.gr